Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
LaserMed
Адреса:
ул.Методија Шаторов - Шарло бр.15/1-10
Скопје, нас. Аеродром
1000
Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: (02)24 66 021
Број на мобилен телефон: 070 338 754
http://www.lasermed.com.mk