• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

2100 Power+ 10W40

Делумно синтетичко моторно масло за ото-мотори и дизел-
мотори со или без турбо-компресор.
Description

Делумно синтетичко моторно масло за ото-мотори и дизел-мотори со или без турбо-компресор. 

Стандарди: ACEA A3/B4, API SL/CF Одобренија: VW 501 01 – 505 00, MB 229.1, RN0700, PSA В71
2300

 ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

102770

100020

100017

100018

 

1

208

4

60

 

12