• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

300V Competition 15W50

Целосно синтетичко моторно масло со висока вискозност
на база на новата, ексклузивна технологија на MOTUL Ester
Core®.
Description

Целосно синтетичко моторно масло со висока вискозностна база на новата, ексклузивна технологија на MOTUL Ester Core®. 

Го подобрува работењето на најсовремените мотори за тркање и сигурно штити од абење, пад на притисок на маслото и стареење на маслото, дури и при екстремно високо термичко оптоварување. Висока вискозност на НТНЅ. Особено
препорачано за тркање на долги и кружни патеки. Исто така погодно за проверени мотори од историски возила. Ги надминува постоечките стандарди за моторни спортови.

 

ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

103138

  2   12