• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

300V Sprint 0W15

Целосно синтетичко моторно масло со висока вискозност
на база на новата, ексклузивна технологија на MOTUL Ester
Core®
Description

Целосно синтетичко моторно масло со висока вискозност на база на новата, ексклузивна технологија на MOTUL Ester Core®.

Го подобрува работењето на најсовремените мотори за тркање и сигурно штити од абење, пад на притисок на маслото и стареење на маслото, дури и при екстремно високо термичко
оптоварување. Намалена вискозност на НТНЅ. Особено препорачано за кратки патеки, брзо тркање и квалификации.

Ги надминува постоечките стандарди за моторни спортови.

 ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

103177

 

2

  12