• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

300V Trophy 0W40

Целосно синтетичко моторно масло со висока вискозност
на база на новата, ексклузивна технологија на MOTUL Ester
Core®.
Description

Целосно синтетичко моторно масло со висока вискозност на база на новата, ексклузивна технологија на MOTUL Ester Core®.

Го подобрува работењето на најсовремените мотори за тркање и сигурно штити од абење, пад на притисок на маслото и стареење на маслото, дури и при екстремно високо термичко оптоварување. Висока вискозност на НТНЅ.

Особено препорачано за релија, GT и трки на кратки патеки. Ги надминува постоечките стандарди за моторни спортови.

 ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

103127

  2   12