• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

4000 Motion 15W40

Минерално моторно масло за употреба преку целата година
за возила со ото-мотори и дизел-мотори со вклучено турбо-
компресор.
Description

Минерално моторно масло за употреба преку целата година за возила со ото-мотори и дизел-мотори со вклучено турбо-
компресор.

Сигурна заштита од црн талог. Мала склоност наголема потрошувачка на маслото. Погодно за катализатори.
Висока заштита од абење и корозија.

Стандарди: ACEA A3/B3, API SL/CF
Одобренија: MB 229.1

 ШИФРА

 

ПАКУВАЊЕ ВО Л.

 

КОЛИЧИНА ВО КУТИЈА

102815

  1   12

100294

  4