• image
  • image

lubricant-en

lubrikant-mk

300V 4T FL 15w50

Синтетичко (High-Performance) масло со двојна естер технологија за 4- тактни мотори. Идеален за мотоцикли со влажна спојка и преносливо подмачкување со истото масло.
Description

Синтетичко (High-Performance) масло со двојна естер технологија за 4- тактни мотори. Идеален за мотоцикли со влажна спојка и преносливо подмачкување со истото масло. Оптимална стабилност на сите температури и на долги растојанија.

100% отпорност и стабилен притисок на маслото во сите работни услови. Специјално создадени за трки. Ги надминува барањата на JASO МА и API.

Компатибилноста на спојката е тестирана со JASO T904.