Методија Шаторов-Шарло бр.15/1-10
Аеродром, 1000 Скопје, Северна Македонија
02 2466021
070333235
contact@lasermed.com.mk
laser_med@yahoo.com

Приклучи се во тимот

Центар за Физикална и Кинезитерапија ЛАСЕР МЕД - Скопје, вработува ФИЗИОТЕРАПЕВТ со или без работно искуство и овозможува едно практикантско место Физиотерапевт - Практикант. Заинтересираните кандидати своето CV можат да го испратат на e-mail: laser_med@yahoo.com