Методија Шаторов-Шарло бр.15/1-10
Аеродром, 1000 Скопје, Северна Македонија
02 2466021
070333235
contact@lasermed.com.mk
laser_med@yahoo.com

Услуги за физикална терапија

Вашата персонална физикална терапија започнува со сеопфатна евалуација на функционалните ограничувања и областите на болка. Нашиот тим од стручни физиотерапевти ќе дизајнира план за лекување врз основа на Вашите потреби. Ние практикуваме тимски пристап и ќе се консултираме со Вашиот работодавец доколку е потребно. Во текот на Вашето лекување, ќе работиме напорно за да Ви помогнеме да се вратите на сите нормални активности.

Нашиот искусен тим на физиотерапевти ќе изврши сеопфатна проценка, вклучувајќи постурални и биомеханички проценки, за да го дијагностицира Вашиот проблем.

Услуги моделирани според тип и големина

По завршување на терапијата, ќе добиете персонализирана домашна програма за вежбање која ќе Ви овозможи да останете здрави и дополнително да ја подобрите Вашата рехабилитација.