Методија Шаторов-Шарло бр.15/1-10
Аеродром, 1000 Скопје, Северна Македонија
02 2466021
070333235
contact@lasermed.com.mk
laser_med@yahoo.com

Терапија

Тип Третман Цена
Ултразвучна терапија 1 200МКД
Ласеро терапија 1 400 МКД
Магнето терапија 1 400 МКД
Кинезитерапија 1 1000 МКД
Невролошка кинезитерапија 1 1200 МКД
Декомпресивна терапија 1 1200 МКД
Миофасциална терапија 1 1200 МКД по посета
Антистрес терапија 1 1200 МКД

Терапија

Тип Третман Цена
Електро процедури 1 400 МКД
Корективна гимнастика 1 500 МКД
Медицинска масажа 1 (30 минути) 800 МКД
Медицинска масажа 1 (60 минути) 1500 МКД
Рефлексологија 1 1000 МКД
Физикален третман за цервикална спондилоза 1 1000 МКД
Физикален третман за лумбална дископатија 1 1000 МКД

Пакети

Услуга Третмани Цена
Декомпресивна терапија Пакет од 10 третмани 12000 МКД

Дополнителни информации

Ние сме мала клиника која работи со наплата за услуга, што значи дека наплаќаме во моментот на услугата (готовина или со кредитна картичка). По секоја сесија испраќаме е-пошта со детална сметка со нашите услуги, така што оние пациенти кои се заинтересирани за надомест може самостојно да ја достават сметката до нивните осигурителни компании.