Методија Шаторов-Шарло бр.15/1-10
Аеродром, 1000 Скопје, Северна Македонија
02 2466021
070333235
contact@lasermed.com.mk
laser_med@yahoo.com

Работно време

  • Понеделник10:00 - 20:00
  • Вторник10:00 - 20:00
  • Среда10:00 - 20:00
  • Четврток10:00 - 20:00
  • Петок10:00 - 20:00
  • Сабота09:00 - 14:00
  • НеделаЗатворено

Контактирајте со нас

Слободно поставувајте какви било прашања по телефон или стапете во контакт преку нашата контакт форма подолу. Вашата порака ќе биде испратена директно до нашиот персонал кој ќе одговори во најкраток можен рок.