Методија Шаторов-Шарло бр.15/1-10
Аеродром, 1000 Скопје, Северна Македонија
02 2466021
070333235
contact@lasermed.com.mk
laser_med@yahoo.com

Како лидер во медицинската рехабилитација, Ласер Мед не е обична институција за физикална терапија. Се издвојуваме со тоа што имаме индивидуален пристап кон секој пациент. Вработуваме врвни професионалци за да ја постигнеме нашата мисија. Ве покануваме да ги разгледате нашите третмани!


 1. Цервикален синдром
 2. Лумбален синдром
 3. Крапал тунел синдром
 4. Калкар калканеи (Шилец на пета)
 5. Метатарзалгија
 6. Дисторзии
 7. Фрактури
 8. Деформитети
 9. Пост хируршка рехабилитација

Закажи термин

 1. Периартрит хумеро-скапуларис
 2. Коксартроза
 3. Гонартроза
 4. Ревматоиден артрит
 5. Морбус Бехтерев

Закажи термин

 1. Лигаментарни повреди
 2. Повреди на менискусот
 3. Тениски лакт
 4. Мускулни лезии и руптури

Закажи термин

 1. Хемиплегии
 2. Параплегии
 3. Парези
 4. Неуралгии
 5. Мултипла Склероза
 6. Морбус Паркинсон
 7. Церебрална парализа

Закажи термин