Методија Шаторов-Шарло бр.15/1-10
Аеродром, 1000 Скопје, Северна Македонија
02 2466021
070333235
contact@lasermed.com.mk
laser_med@yahoo.com

Што е физиотерапевт?

Физиотерапевтите се универзитетски обучени експерти за дијагноза на повреди, третман на повреди, рецепти за вежби, превенција од повреди, рехабилитација и многу други области на спортот и физичкото здравје.

Што треба да понесам?

Подгответе ја Вашата претходна медицинска или хируршка историја. Ако имате и ако се релевантни, понесете извештаи за скенирање/MRI и список на лекови кои ги примате. Понесете шорцеви и маичка.

Колку посети ќе бидат потребни?

Бројот на третмани варира во зависност од проблемот и поединецот. По извршената темелна проценка, физиотерапевтот ќе разговара со Вас за планот за третмани во процесот на рехабилитација.

Каква облека ми треба за третманот?

Ако ги третираме Вашите стапала, нема потреба да се соблечете, но ако го третираме Вашиот 'рбет, ќе ви биде потреба удобна долна облека или шорцеви.

Како да закажам?

Можете да не добиете телефонски (+38970338754) или преку емаил формата во контакт. Дополнително може лесно и едноставно да закажете термин прекуопцијата закажи термин.

Дали ми е потребен упат од лекар?

Не, физиотерапевтите можат да проценат и да лекуваат без упат од лекар. Сепак, повеќето здравствени осигурителни компании бараат лекарски упат пред да одобрат покривање на трошоците.

Времетраењето на третманот зависи од Вашата дијагноза, сериозноста на оштетувањата, Вашата мината медицинска историја и други фактори. Преку повторни евалуации ќе се процени Вашиот напредок и терапевтот ќе комуницира со Вашиот лекар за да се постигната целите на терапијата.

Ние го третираме пациентот за широк спектар на состојби и дијагнози. Посетете го делот Услуги за целосната листа.

Ласер Мед е горда на своите професионални терапевти, кои поседуваат сертификати за ортопедија, спорт, терапија на раце, мануелна терапија и педортика.

Јавете се на нашиот администратор на +38970338754 најмалку еден ден претходно.

Имате прашања?

Поставете прашања поврзани со Ласер Мед по телефон или преку формуларот подолу.