Методија Шаторов-Шарло бр.15/1-10
Аеродром, 1000 Скопје, Северна Македонија
02 2466021
070333235
contact@lasermed.com.mk
laser_med@yahoo.com

МАСАЖА – Курс по Основи на Масажа

Нашата Установа во склоп на имплементација на Обуки од областа физикална терапија и медицинска рехабилитација во период од 11-12.03 2023 година,  успешно го реализираше Курсот по Основи на Масажата.

   

Обуката беше спроведена под водство на Инструкторката: Дипл. Фт. Олгица Стојковски

      

Им честитаме на учесниците на успешно совладаните вештини на Масажната техника која датира уште од древното време, а во која и денес популацијата го пронаоѓа лекот за бројни здравствени проблеми, опуштање и релаксација.

    

Воедно на учесниците им посакуваме успешна работа и задоволни клиенти.